Domácí chléb, jaký pekly naše babičky. Výborný bude i za týden.

- REKLAMA -

Domácí chléb podle receptů našich babiček. V pekárně vás už neuvidí.

- Reklama -

Dnes vám přinášíme recept na domácí chléb, který vydrží měkký a dobrý celý týden. Osobně si myslíme, že ho sníte okamžitě, protože takovou dobrotu jste již dlouho neochutnali. Jakmile tento chléb ochutnáte, v obchodě ho už nikdy nekoupíte.

Příprava je snadná a zvládnou ji i ti, kteří se kynutému těstu raději vyhýbají.

Těsto

  • 3 hrnky hladké mouky 00
  • 1 čajová lžička celého kmínu
  • 3 čajové lžičky soli
  • 1 a 1/4 hrnku vody

Kvásek

  • 1 čajová lžička krystalového cukru
  • 20 g čerstvého droždí

Postup najdete na další straně.


Pokračování na další straně


1
2
( 1 z 2 ) Další »
- REKLAMA -

Další témata




ZDROJhttps://woman.tiscali.cz
SHARE